Διαδικασία κατασκευής

Κάθε κατασκευή ένα μοναδικό ταξίδι στη δημιουργία

Όπως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ιδιαίτερος έτσι είναι και η αισθητική του, η οποία μπορεί να υλοποιηθεί μόνο κατά παραγγελία. Η εταιρεία μας έχει ως κύριο στόχο την δημιουργία μοναδικών επίπλων και επενδύσεων, οι οποίες θα αναδεικνύουν την μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του κάθε πελάτη μας. 

Η ομάδα μας που αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες και σχεδιαστές, βρίσκεται εδώ για να σας υποστηρίξει και να σας καθοδηγήσει στο ταξίδι της δημιουργίας μοναδικών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

1

Πρώτη επαφή

Το ταξίδι σας ξεκινάει με την πρώτη επαφή που θα έχετε με ένα μέλος της ομάδας μας, το οποίο θα σας φέρει σε επαφή με το τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας μας. 

Ο υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρείας μας θα σας καθοδηγήσουν στην διαδικασία σχεδιασμού των μοναδικών ιδεών σας.

2

Συμβουλή σχεδιασμού

Ο υπεύθυνος έργου της εταιρίας μας έρχεται σε επαφή μαζί σας, προσφέροντας σας όλη την τεχνογνωσία και την καθοδήγηση που χρειάζεστε. 

Η αποτύπωση του χώρου σας είναι απαραίτητή σε αυτό το στάδιο, ώστε η ομάδα μας να έχει τα κατάλληλα εφόδια για τον σωστό σχεδιασμό των επίπλων και των ξύλινων επενδύσεων του χώρου σας. 

Μετά από αυτή τη διαδικασία θα είμαστε σε θέση να συντάξουμε την προσφορά μας.

3

Διαδικασία υλοποίησης των μοναδικών δημιουργιών σας

Σε αυτό το στάδιο σας παρέχουμε όλα τα κατασκευαστικά σχέδια με κάθε τους λεπτομέρεια, τα οποία πρόκειται να δοθούν για παραγωγή. Μόνο μετά από τη συγκατάθεσή σας θα δοθεί εντολή κατασκευής των επίπλων και των ξύλινων επενδύσεων που ονειρεύεστε.

Τα σχέδια δύναται να παρουσιαστούν σε δυσδιάστατη και σε τρισδιάστατη μορφή, καθώς και με φωτο-ρεαλισμό υψηλής ποιότητας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

4

Στάδιο παραγωγής

Εδώ όλες οι ιδέες σας ξεκινούν να υλοποιούνται με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια. Το εργοστάσιό μας στο Καβαλάρι, Θεσσαλονίκης, είναι ένας χώρος όπου κυριαρχεί ο συνδυασμός της τεχνολογίας ακριβείας με την εμπειρία και την δεξιότητα φινιρίσματος, οι οποίες εξασφαλίζουν την άρτια ποιότητα κάθε μοναδικού επίπλου.

Συνδυάζουμε, όπου απαιτείται, την τέχνη του χειροποίητου με την τεχνολογία του CNC,ώστε να υλοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις των σχεδίων, είτε αυτέςπροέρχονται από συνεργαζόμενα αρχιτεκτονικά γραφεία, είτε από σχέδια της δικής μας αρχιτεκτονικής ομάδας.

5

Εγκατάσταση

Αυτό είναι το τελευταίο στάδιο των υπηρεσιών μας, στο οποίο το όραμά σας γίνεται πραγματικότητα. Αφού έχει γίνει η παραγωγή των επίπλων σας, έρχεται η ώρα που θα έρθουν στον χώρο σας, αφού περάσουν από τον απαραίτητο έλεγχο ποιότητας. 

Μετά από την επικοινωνία με εσάς καθορίζεται η παράδοση και η εγκατάσταση των επίπλων σας από την εξειδικευμένη ομάδα εγκατάστασης της εταιρίας μας, η οποία εξασφαλίζει με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας, διαφόρων μεγεθών και φορτίων (αναλόγως των περιστάσεων), την ασφαλή μεταφορά των επίπλων, και την αρμόζουσα εγκατάστασή τους.